Presentació

Molt bones a totes i tots:

Soc un hort de 2 fanecades, situat entre Meliana i Alboraia, a la preciosa comarca de l’Horta Nord, molt a prop de València. Em cultiven de manera ecològica, el que és molt bo per a la meua salut, per això intente agrair-ho donant molt bones hortalisses.

Poc a poc aniré presentant-me, i vos explicaré com podreu comprar la meua collita, fent-li un seguiment des de la sembra fins la recollida.

De moment vos deixe una foto d’Abril quan em varen fer la primera sembra d’adob verd.

2 pensaments a “Presentació

  1. Molt bé per esta parella de llauradors novells. L'amor a la terra i a una professió tan humil i respectable no poden acabar en altra cosa que en un projecte així, comercial o no. Enhorabona. Us seguiré de prop des del Camp de Morvedre. Ja ens posarem en contacte per una pròxima visita, val? Una abraçada.
    Mireia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *