Video TV i adob verd

Estic molt content d’haver eixit al programa  “De Temporada”, espere que vos agradara a tots i totes. Per si algun despistat no ha vist el programa, ací teniu la part en la que eixim :La feina a l’hort continua, m’han sembrat l’adob verd a la part de l’hort on estaven les xufes, aquesta vegada s’ha utilitzat una barreja de civada, veça i ricí (més endavant vos explicarem el perquè d’aquesta barreja), les llavors les podeu vore a la foto:

 

El procés es el mateix que amb el sorgo, una vegada en la fase de floració abans de que desenvolupe les llavors, es triturarà i s’incorporarà a la terra, per a ferlilitzar-la i donar-li millor estructura.

 

Vos aniré mostrant tot el procés a poc a poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *