Nova web i fira biodiversitat

 

Molt bones, en primer lloc demanar-vos disculpes perquè a molts vos haurà aplegat un correu amb entrades del blog antigues. Això és perquè tenim nova web i al canviar el material de lloc apareix com a nou. Podria tornar a passar més endavant perquè ens queda per traduir una part.

Amb la nova web serà més fàcil pasar d’un idioma a altre i també podrem tindre més seccions, per exemple volem posar un apartat de receptes de cuina amb les verdures que tenim. Podeu enviar-nos les que vullgueu i les publicarem.

Aprofitem per anunciar-vos que la setmana que del 21 al 24 de Juliol tindrà lloc a Quart de Poblet l’Universitat d’estiu de l’horta i la Fira estatal de la biodiversitat un event molt imporant amb moltes activitats, podeu consultar-ho ací: http://www.llavorsdaci.org/Fira.html

Com a mostra de biodiversitat vos deixem una foto dels nostres pimentons de dos colors.


En breu actualitzarem el blog amb tot el que tenim d’estiu, qui les tinga que aprofite les vacances!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *